<
НОВИНИ ДНЯ: The Economist зробила власний підрахунок втрат РФ: більше, ніж всі її втрати після Другої світової  Гаспачо зі стручковою квасолею та огірком: вишуканий рецепт холодного овочевого супу  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Не сприятиме миру в Україні. У Байдена розкритикували Орбана за візит до Путіна  Які втрати змусять Путіна зупинитися: генерал США дав чітку відповідь  Усюди без дощів, крім декількох регіонів: прогноз погоди на 8 липня  Чому Путін робить заяви про переговори: пояснення генерала Бена Годжесавсі новини дня
Політика
Україна
05.07.2024 256

Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на вибори

Бренд "Слуга народу" вичерпав себе, набравшись зайвої токсичності через нескінченні скандали, у які потрапляли депутати монобільшості.

gettyimages_1258353949_c642d2135d105a433822fed3c3bb9233_650x410_05.07.24

Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна "Вибори 202...5? та зміна Кабміну: що планують у Зеленського і де себе бачить опозиція". Про це повідомляють Контракти.UA.

У зв'язку з цим нинішня команда президента Володимира Зеленського в будь-якому разі намагатиметься переобиратися під іншим брендом. Є ймовірність того, що це буде умовною "партією Зеленського".

Згідно з нещодавнім закритим соцопитуванням, "Слуга народу" отримує близько 4% підтримки, тоді як "партія Зеленського" отримує приблизно 15%, якщо їх включають одночасно в опитуванні.

У разі відсутності "Слуги народу", підтримка "партії Зеленського" становить до 20%.

Скандал із Тищенком

20 червня в центрі Дніпра на колишнього військовослужбовця, ексбійця підрозділу Kraken Дмитра Павлова скоїла напад група людей, які були одягнені в камуфляжний одяг.

Павлов вступив у суперечку з народним депутатом, якого раніше виключили зі "Слуги народу", Миколою Тищенком через поведінку його команди - вони гуляли містом озброєні та одягнені у військову форму. У сутичці також був присутній поліцейський.

Після цього до нардепа прийшли з обшуками і повідомили про підозру у вчиненні незаконного позбавлення волі потерпілого.

Оценка материала:

5.00 / 2
Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на вибори 5.00 5 2
Політика / Україна
05.07.2024 256
Еще материалы раздела «Україна»