<
НОВИНИ ДНЯ: Домашня кесадилья з курятиною: рецепт мексиканської страви за 20 хвилин  Команду Байдена звинуватили у підготовці питань для інтервʼю – AP  До України йде аномальна спека  The Economist зробила власний підрахунок втрат РФ: більше, ніж всі її втрати після Другої світової  Гаспачо зі стручковою квасолею та огірком: вишуканий рецепт холодного овочевого супу  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Не сприятиме миру в Україні. У Байдена розкритикували Орбана за візит до Путінавсі новини дня
Політика
Світ
05.07.2024 232

Співпраця КНДР та РФ: про що свідчить угода, підписана державами

Очільник КНДР уже давно підтримує дії Кремля проти України.

5eef152b4d6d6835a159ab75ffd96ebc_05.07.24

Росія та Північна Корея підписали взаємну угоду, що передбачає обмін військовою допомогою. Це може призвести до відправки Північною Кореєю робітників чи навіть солдат для участі у війні проти України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це 24 Каналу сказала колишня аналітикиня ЦРУ з питань КНДР Сью Мі Террі.

КНДР підтримує Владіміра Путіна та війну проти України

Як відомо, Північна Корея вже відправила до Росії понад 11 тисяч контейнерів з боєприпасами, артилерійськими снарядами та іншим військовим обладнанням. Але тепер укладання оборонного пакту може стати фундаментом для відправки Північною Кореєю робітників чи, можливо, навіть солдат для участі у війні в Україні.

"На додаток до всієї військової техніки, артилерійських снарядів і ракет, вони можуть відправляти людей воювати в Україну. Тому це дуже тривожний розвиток подій", – припустила вона.

Раніше з'явилася інформація, що Північна Корея буде відправляти "ремонтно-відновлювальні" підрозділи, які будуть відновлювати позиції ворога чи зруйновані населені пункти в Луганській області. Нардеп пояснив, чим вони можуть там займатися.

Оценка материала:

5.00 / 2
Співпраця КНДР та РФ: про що свідчить угода, підписана державами 5.00 5 2
Політика / Світ
05.07.2024 232
Еще материалы раздела «Світ»