<
НОВИНИ ДНЯ: В ISW розповіли, який сценарій завершення війни прийнятний для Путіна  Домашня кесадилья з курятиною: рецепт мексиканської страви за 20 хвилин  Команду Байдена звинуватили у підготовці питань для інтервʼю – AP  До України йде аномальна спека  The Economist зробила власний підрахунок втрат РФ: більше, ніж всі її втрати після Другої світової  Гаспачо зі стручковою квасолею та огірком: вишуканий рецепт холодного овочевого супу  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липнявсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
05.07.2024 177

"Я в цій гонитві до кінця": Байден переконує демократів, що придатний для переобрання

Байден відповів на дзвінок стурбованим членам своєї передвиборчої команди і сказав їм, що нікуди не збирається йти.

410f7fbf5142dda9a4f628d425aab797_05.07.24

Президент США Джо Байден пообіцяв залишитися в президентських перегонах 2024 року під час розмови з передвиборчим штабом та наполягав на зустрічах із законодавцями та губернаторами від Демократичної партії, що він придатний для переобрання, попри його хиткі результати в дебатах минулого тижня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише Reuters.

Згідно з двома джерелами, знайомими з дзвінком, Байден під'єднався до телефонної розмови зі стурбованими членами своєї передвиборчої команди та сказав їм, що він нікуди не збирається.

«Ніхто мене не виштовхує. Я не піду. Я в цій гонитві до кінця», — сказав Байден в електронному листі від своєї кампанії, закликаючи прихильників "вкласти кілька доларів", щоб допомогти перемогти свого суперника Дональд Трамп на президентських виборах 5 листопада.

Президент зустрівся віртуально та особисто з 24 губернаторами-демократами та мером Вашингтона, округ Колумбія, щоб запевнити їх у тому, що він готовий працювати прапороносцем партії після невдалих дебатів.

Нагадаємо, у ЗМІ назвали єдину умову, за якої Байден може відмовитись від участі у виборах. На думку авторів американського видання, у Байдена набагато більше шансів перемогти Трампа, ніж у віцепрезидентки Камали Гарріс.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Я в цій гонитві до кінця": Байден переконує демократів, що придатний для переобрання 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
05.07.2024 177
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»