<
НОВИНИ ДНЯ: Які особисті дані військовозобов'язаних можуть опинитися у розпорядженні ТЦК  В ISW розповіли, який сценарій завершення війни прийнятний для Путіна  Домашня кесадилья з курятиною: рецепт мексиканської страви за 20 хвилин  Команду Байдена звинуватили у підготовці питань для інтервʼю – AP  До України йде аномальна спека  The Economist зробила власний підрахунок втрат РФ: більше, ніж всі її втрати після Другої світової  Гаспачо зі стручковою квасолею та огірком: вишуканий рецепт холодного овочевого супувсі новини дня
05.07.2024 168

У США заявили про можливість використання американської зброї в Криму: в Росії пригрозили

Москву обурює рішення Штатів.

9189e734c80b31775524202577588cdc_05.07.24

Американський Пентагон вважає прийнятним можливість ударів американською зброєю по Криму, адже це Україна. В Російській Федерації обурилися. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков.

Політик назвав таку заяву Міноборони Сполучених Штатів "видачею індульгенції Києву". Ба більше, він навіть пригрозив.

"Заява Пентагону про допустимість застосування зброї США для ударів по Криму загрожує ширшим конфліктом", – наголосив представник МЗС Росії.

Заява Пентагону

Речник Пентагону генерал Патрік Райдер заявив, що США надають далекобійну зброю для того, щоб використовувати її для ударів по суверенній території України.

"Наша політика щодо використання (Збройними силами України – Ред.) далекобійної зброї по Росії не змінилася", – сказав він.

У відповідь на уточнення, чи стосується це Кримського півострову, генерал зауважив: "Крим – це Україна".

Оценка материала:

5.00 / 2
У США заявили про можливість використання американської зброї в Криму: в Росії пригрозили 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
05.07.2024 168
Еще колонки: Колонки / Блоги