НОВИНИ ДНЯ: Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"  Спагеті з м’ясним рагу: рецепт від Савви Лібкіна  В Україні прогнозують теплу погоду до кінця тижня - вдень прогріє до +28°  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Європа
06.07.2024 474

У Євросоюзі різко відреагували на черговий візит Орбана до Путіна

У Євросоюзі не схвалили так звану "мирну місію" угорського прем'єра Орбана в Росії.

1f507606bbc56a269d0fcc2bd0610e6e_06.07.24

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн прокоментувала візит угорського прем'єра Віктора Орбана до Путіна після його поїздки до України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це вона написала у своєму Х (Twitter).

"Умиротворення не зупинить Путіна. Тільки єдність і рішучість прокладуть шлях до всеосяжного, справедливого і тривалого миру в Україні", — написала вона.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Росії у п'ятницю, 5 липня. У Москві він зустрінеться з російським диктатором Володимиром Путіним.

Цей візит відбувся лише за кілька днів після приїзду Орбана до Києва. За інформацією видання Financial Times, Орбан нібито хоче "вислухати обидві сторони конфлікту".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Євросоюзі різко відреагували на черговий візит Орбана до Путіна 5.00 5 2
Політика / Європа
06.07.2024 474
Еще материалы раздела «Європа»