НОВИНИ ДНЯ: Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politico  Україну накриє циклон: як і де сильно погіршиться погода  Населення не розуміє, чому по них б’є РФ. Що відбувається у Курській області  Лукашенка звинуватили в злочинах проти людяності: що чекає на білоруського диктатора  Фінансова підтримка республіканців Маском була масштабнішою і почалася раніше, - WSJ  Дощі на заході та півночі, а тепліше на півдні: прогноз погоди на 5 жовтня  Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"всі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
06.07.2024 264

Байден відвідав лікаря і той запевнив, що президент США у порядку, - The Hill

Президент Сполучених Штатів Джо Байден відвідав лікаря після свого невдалого виступу на дебатах минулого тижня й отримав чисту довідку про стан здоров'я.

_gettyimages_fea0133582439e61cb00582c53279b9f_650x410_06.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на The Hill. Про це повідомляють Контракти.UA.

Речник Білого дому Ендрю Бейтс підтвердив виданню, що Байден звернувся до лікаря через кілька днів після дебатів минулого тижня, щоб перевірити свою застуду, і зараз він "добре одужує".

У команді Байдена повідомили, що застуда завадила президенту під час дебатів, під час яких він говорив тихим, хрипким голосом і намагався зв'язати ідеї воєдино або спростувати численні неправдиві заяви колишнього президента Дональда Трампа. Його виступ викликав занепокоєння серед деяких демократів щодо здатності президента балотуватися на другий термін.

У середу, 3 липня, прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр додала, що Байден усе ще мав "затяжну застуду", але в цілому почувався добре, заявивши, що "готовий йти". Однак після зустрічі з Байденом губернатори заявили, що їх заспокоїла його передвиборча кампанія, і вони повністю його підтримують.

Президент стверджував, що виборці не повинні відштовхуватися від його виступу на дебатах, а натомість звернути увагу на його довгий послужний список досягнень.

"У мене не було хороших дебатів. Це 90 хвилин на сцені. Подивіться, що я зробив за 3,5 роки", - сказав Байден.

Резонансні дебати Байдена і Трампа

Минулого тижня в Атланті відбувся перший тур дебатів між чинним президентом США Джо Байденом та його головним суперником на виборах - екс-президентом Дональдом Трампом.

Однак під час дискусії, Байден говорив тихим і хриплим голосом та був слабким і неаргументованим.

Після невдалих дебатів, чинний президент на деякий час засумнівався щодо участі у виборах. Однак родина таки закликала його не залишати перегони.

Крім того, глава Білого дому визнав, що "облажався" під час дебатів із Трампом.

Тим часом колеги планують підписати листа з вимогою до Байдена знятися з перегонів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден відвідав лікаря і той запевнив, що президент США у порядку, - The Hill 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
06.07.2024 264
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»