НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
07.07.2024 215

УЗ розширила перелік поїздів з послугою термінового бронювання військовими

Укрзалізниця продовжує трансформувати внутрішні процеси, щоб забезпечити військовослужбовців Сил оборони України місцями в поїздах при потребі термінових поїздок.

_viyskovi_potyag_vagon_gettyimages_1245194424_b0eed7c38f8561dac122c5af1a4da796_650x410_07.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на "Укрзалізницю". Про це повідомляють Контракти.UA.

"Ми розширюємо перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військовослужбовців через сервіс, що дозволить нам гарантовано покривати більшу частину потреби у квитках для термінових відряджень з/до прифронтових регіонів", - повідомили в компанії.

Водночас в УЗ зазначили, що оскільки в пріоритеті забезпечення термінових поїздок військовослужбовців, вони адаптують "горизонт" бронювання квитків.

"З 8 липня оформити заявку можна буде в період від 5 діб до рейсу - до безпосередньо дня відправки", - пояснили в компанії.

Водночас військовослужбовцям пояснили, що для планових поїздок із горизонтом планування понад 5 діб маємо сервіс моніторингу квитків з автовикупом у застосунку.

"Робимо це, щоб забезпечити тим, хто воює за нас зі зброєю в руках, можливість побачити близьких в дуже коротку відпустку чи вирішити термінові справи", - підкреслили в УЗ.

Нагадаємо також про те, що нещодавно "Укрзалізниця" дозволила безоплатний проїзд в усіх типах вагонів для службових собак представників Сил оборони.

Оценка материала:

5.00 / 2
УЗ розширила перелік поїздів з послугою термінового бронювання військовими 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
07.07.2024 215
Еще колонки: Колонки / Блоги