НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Україна
07.07.2024 2910

У США анонсували нову інформацію щодо постачання Україні F-16

Сполучені Штати вже понад рік готують українських пілотів до пілотування винищувачів F-16.

a2d33d8fddf4b46aa868dfacba85f6ba_07.07.24

Вже наступного тижня, коли у Сполучених Штатах відбуватиметься саміт Північноатлантичного альянсу (НАТО), варто очікувати нових заяв щодо постачання до України літаків F-16. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у повідомленні "Укрінформу" з посиланням на високопоставленого чиновника адміністрації президента США.

"Сполучені Штати вже понад рік готують українських пілотів на платформі F-16, і ми досягли значного прогресу", – зауважив представник адміністрації США.

Крім того, у відповідь на запитання, чи будуть на саміті НАТО заяви щодо F-16 для України, він висловив очікування, що "наступного тижня ми матимемо про що оголосити додатково" в цьому зв’язку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розгортання F-16 в Україні може затриматися.

Крім того, ми раніше інформували, що українські аеродроми вже потерпають від російського полювання на F-16.

Оценка материала:

5.00 / 2
У США анонсували нову інформацію щодо постачання Україні F-16 5.00 5 2
Політика / Україна
07.07.2024 2910
Еще материалы раздела «Україна»