НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
07.07.2024 352

Удар по крейсеру "Москва" був не першим: віцеадмірал Неїжпапа розповів про попередню операцію

Перша спроба знищення російського фрегата була не дуже вдалою, але все одно коштувала окупантам втрат.

433f9e1eb3cd7c19118a008b6fc303e4_07.07.24

Удар по флагману чорноморського флоту РФ крейсеру "Москва" був не першою спробою Сил оборони України знищити російський корабель. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів командувач ВМС ЗСУ, віцеадмірал Олексій Неїжпапа в інтерв'ю Наталії Мосейчук у межах авторського проєкту "Мосейчук+".

"Це був не перший пуск "Нептунів" по кораблях. В нас перший був не дуже вдалим. По одному з фрегатів. Під час відбиття удару наших ракет російський корабель знищив свій же літак, який літав на прикритті, але пішов. Він не зрозумів, що в нас щось є, я так розумію", – сказав Неїжпапа.

Нагадаємо, легіон "Свобода Росії" вразив російський корабель "Серпухов". Судно підірвали із середини, зруйнувавши приміщення та засоби зв'язку та автоматизації.

Оценка материала:

5.00 / 2
Удар по крейсеру "Москва" був не першим: віцеадмірал Неїжпапа розповів про попередню операцію 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
07.07.2024 352
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»