НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Світ
07.07.2024 910

До сусідньої Білорусі прибули китайські військові: що відомо

Військові Білорусі та КНР візьмуть участь у навчаннях.

4c914d45b3d077ebbffb6656cef58368_07.07.24

До Білорусі прибули військовослужбовці армії Китаю для проведення "спільних антитерористичних навчань". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомило Міноборони РБ і моніторинговий канал "Беларускі Гаюн".

Білоруське міністерство повідомило, що до їхньої країни прибули військові Народно-визвольної армії Китаю, ащоб взяти участь у "спільному антитерористичному тренуванні (навчанні)". Воно триватиме від 8 до 19 липня.

Мовляв, такі заходи "дозволять обмінятись досвідом, провести злагодження білоруських і китайських підрозділів, створити фундамент для подальшого розвитку білорусько-китайських відносин у сфері спільної підготовки військ".

Тим часом "Гаюн" пише, що китайський літак приземлився на військовому аеродромі "Барановичі". Зазначимо, що першим успішним елементом цих навчань для 61-ї винищувальної авіабази можна вважати освоєння англійської мови для розуміння "китайської англійської" в умовах стресу (приземлення іноземного літака) та подальшої взаємодії на тренуваннях після стількох років роботи з росіянами.

Нагадаємо, білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що прикордонники посилили кордон республіки. На позиції були виведені ракетні установки "Іскандер".

Оценка материала:

5.00 / 2
До сусідньої Білорусі прибули китайські військові: що відомо 5.00 5 2
Політика / Світ
07.07.2024 910
Еще материалы раздела «Світ»