НОВИНИ ДНЯ: Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиківвсі новини дня
08.07.2024 232

Окупанти злякались осіннього прориву ЗСУ і взялись посилювати оборону Криму

Окупанти бояться, що ЗСУ переріжуть сухопутний коридор до Криму.

ce4e37c5f2ad6fdebf397c6bb355b6b9_08.07.24

Партизани руху "АТЕШ" фіксують постійне збільшення кількості оборонних позицій вздовж узбережжя тимчасово окупованого КримуПише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це рух повідомив у Telegram-каналі і показав фото.

Партизани зауважили, що поки окупаційна влада переконує населення в тому, що загрози десантної операції ЗСУ у Криму немає, кількість оборонних споруджень вздовж берегової лінії зростає щодня.

Так, у Євпаторії та Ялті, рашисти залучають цивільних підрядників до обладнання вогневих, оборонних позицій.

"Серед військовослужбовців Росії ходять чутки про те, що СОУ формують, так званий "ударний кулак" для осіннього прориву у бік Криму та перерізання сухопутного коридору на Херсонському напрямку. Осінь вже зовсім близько! Саме час вступати до наших лав і наближати день вигнання рашистів із Криму", - наголосили в "АТЕШ".

Нагадаємо, американський генерал Бен Годжес оцінив перспективи звільнення Криму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти злякались осіннього прориву ЗСУ і взялись посилювати оборону Криму 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
08.07.2024 232
Еще колонки: Колонки / Блоги