НОВИНИ ДНЯ: Військовий експерт повідомив про нові труднощі для ЗСУ: про що йдеться  Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтнявсі новини дня
Політика
Україна
08.07.2024 810

Росіяни почали заряджати підводні човни ракетами в Новоросійську, - ВМС

Російська Федерація навчилась заправляти підводні човни крилатими ракетами. Наразі загрузка відбувається у Новоросійську.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Військово-морських сил ЗСУ Дмитра Плетенчука в ефірі телемарафону. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Країна, яка себе називає "свєрхдєржавой", пів року не могла пригнати кран, щоб завантажувати ракети. Основна проблема в розриві логістики була не в зберіганні, а у використанні (ракет - ред.)", - пояснив Плетенчук.

Речник також додав, що останні кілька атак відбувались саме за рахунок підводних човнів, які постійно базуються у Новоросійську.

Нагадаємо, ми повідомляли, що на початку тижня Росія вивела у Чорне море підводний човен з ракетами "Калібр".

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни почали заряджати підводні човни ракетами в Новоросійську, - ВМС 5.00 5 2
Політика / Україна
08.07.2024 810
Еще материалы раздела «Україна»