НОВИНИ ДНЯ: Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні  Військовий експерт повідомив про нові труднощі для ЗСУ: про що йдеться  Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українціввсі новини дня
Політика
Україна
08.07.2024 329

Україна переможе у війні, якщо виконає дві умови - командир білоруського полку Калиновського

Білоруський доброволець наголосив, що все залежить від української влади.

32467612f25b1518432816f5499c0275_08.07.24

Україна зможе перемогти у війні з Росією, якщо змінить радянські механізми в армії на сучасні та використає слабкості ворога. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку заяву озвучив в інтерв'ю Online.UA висловив Павло "Дзядзька" Шурмей, тимчасовий виконувач обов'язків командира полку імені Кастуся Калиновського.

"Влада України, Збройні сили України повинні швидко міняти старі радянські підходи, а саме підрихтовування бойових підрозділів...І от зараз, коли ворог відкинутий від Києва, Миколаєва - міста живуть...Чого в Росії дуже багато, на жаль, це людський ресурс. І використовують його на 200-300%. Але треба розуміти, що час грає проти них, санкції починають дедалі ефективніше працювати", - вважає доброволець.

Окрім того, за його словами, для перемоги Україні потрібна постійна підтримка західних партнерів, посилення мобілізації та розгортання власного оборонного виробництва.

"Якщо трапиться так, що Захід стане допомагати на всю міць, на всі 100%, Україна може вистояти", - впевнений він.

Нагадаємо, генерал США озвучив важливий момент, чи може Росія перемогти Україну у війні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна переможе у війні, якщо виконає дві умови - командир білоруського полку Калиновського 5.00 5 2
Політика / Україна
08.07.2024 329
Еще материалы раздела «Україна»