НОВИНИ ДНЯ: Осінь готує сюрприз: в Україні різко зміниться погода — огляд  Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно – Forbes  У Курській області раптово змінилася ситуація: деталі  Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні  Військовий експерт повідомив про нові труднощі для ЗСУ: про що йдеться  Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію Українивсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
08.07.2024 219

Команду Байдена звинуватили у підготовці питань для інтервʼю – AP

Надалі команда Байдена не збирається надсилати свої пропозиції щодо запитань.

9ecc44dd1da291d34ed66a4c15d2a80b_08.07.24

Передвиборчий штаб президента Сполучених Штатів Джо Байдена звинуватили у в тому, що він надав списки схвалених питань двом радіоведучим, які брали інтервʼю одразу після невдалих дебатів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявили обидва радіоведучі, інформує AP.

Повідомляється, що інтервʼю були випущені на радіошоу для темношкірих у критичних штатах Вісконсін і Пенсільванія.

Радіоведучий Ерл Інгрем заявив, що перед інтервʼю з ним звʼязалися помічники Байдена та передали список із чотирьох запитань, які не обговорювалися.

"Вони дали мені точні запитання. Не було ніякого руху туди-сюди ", - розповів агентству Інгрем.

Джерела агентства повідомляють, що надалі команда Байдена не збирається надсилати свої пропозиції щодо запитань.

Видання пише, що ці інтервʼю були спрямовані на те, щоб відновити віру у те, що Байден здатен не тільки перемогти на виборах, але й керувати протягом наступних чотирьох років. Журналісти пишуть, оце відкриття викликало більше ще більше запитань, чи здатен Байден адекватно діяти у незапланованих ситуаціях.

У штабі Байдена заявили, що пропозиція запитань є звичайною практикою та їх ухвалення не є обов'язковою умовою для самих інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Білий дім працює над новою зустріччю Байдена із Зеленським.

Крім того, ми раніше інформували, що Байден назвав дебати "поганим епізодом" і сказав, що його змусить зійти з перегонів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Команду Байдена звинуватили у підготовці питань для інтервʼю – AP 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
08.07.2024 219
Еще материалы раздела «Ранкова кава»