НОВИНИ ДНЯ: Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сході  Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок  Осінь готує сюрприз: в Україні різко зміниться погода — огляд  Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно – Forbes  У Курській області раптово змінилася ситуація: деталі  Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихіднівсі новини дня
08.07.2024 244

Росіяни використовують попів, щоб агітувати дітей до служби в армії РФ, - ЦНС

Росіяни використовують московських попів, щоб агітувати дітей до служби в російській армії.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Центр Національного Спротиву. Про це повідомляють Контракти.UA.

Спротив повідомляє, що священики російської церкви, які є військовослужбовцями росгвардії, проводять "військово-патріотичні" навчання для дітей.

"Їх навчають володіти зброєю, надавати першу медичну допомогу та проводять політінформацію. Це свідчить про злочинну політику РФ з мілітаризації та пропаганди серед молоді", - заявив він.

Нагадаємо, що у своєму матеріалі РБК-Україна разом з експертами розбиралося, як РПЦ "взяла в заручники" православну віру, підмінює поняття та виправдовує війну РФ проти України, готуючи чергову хвилю дискредитації.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни використовують попів, щоб агітувати дітей до служби в армії РФ, - ЦНС 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
08.07.2024 244
Еще колонки: Колонки / Блоги