НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про вибори в США: не знаю, яка буде пропозиція для України, бачимо три шляхи  В Україні на вихідних нічні заморозки до -5°, подекуди пройдуть дощі  В більшості областей України очікують дощі та заморозки: прогноз погоди на 19 жовтня  В Україні 18 жовтня без опадів, уночі - сильні заморозки  Киян попереджають про нічні заморозки до -3°  Чи доведеться Україні переглядати мобілізаційний вік: відповідь експерта  У Києві очікуються сильні заморозки: названо дативсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
10.07.2024 252

Союзники НАТО не висловлювали занепокоєнь щодо кандидатури Байдена, - Білий дім

Союзники Сполучених Штатів Америки по НАТО не висловлювали занепокоєння щодо кандидатури президента Джо Байдена після його невдалого виступу на дебатах.

1_2a45dd804f471498674b2b7041da68dd_650x410_10.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на речника Ради національної безпеки Сполучених Штатів Америки (США) Джона Кірбі, якого цитує CNN. Про це повідомляють Контракти.UA.

Кірбі відкинув ідею про те, що Байдену доведеться запевняти союзників Штатів у своїй придатності до виконання обов'язків напередодні саміту НАТО. Він додав, що адміністрація "не бачить жодних ознак цього від наших союзників".

"Зовсім навпаки. Розмови, які ми проводимо з ними заздалегідь, свідчать про те, що вони в захваті від цього саміту", - заявив речник Ради національної безпеки США.

За словами Кірбі, Штатам нічого невідомо про розмови між союзниками, які б висловлювали занепокоєння щодо самопочуття Байдена.

Вибори в США

Цього року в Штатах пройдуть вибори президента. Основними кандидатами на крісло голови Білого дому є нинішній президент Джо Байден та республіканець Дональд Трамп.

Минулого місяця обидва кандидати на посаду президента взяли участь в дебатах, які виявились для Байдена провальними. Останній визнав, що погано виступив, втім відзначив, що не планує зніматися з виборів.

Зокрема у телеінтерв’ю ABC, яке він дав вже після дебатів, президент відмовився від незалежного медичного обстеження, яке підтвердило б, що він готовий відбути ще один термін на посаді.

Оценка материала:

5.00 / 2
Союзники НАТО не висловлювали занепокоєнь щодо кандидатури Байдена, - Білий дім 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
10.07.2024 252
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»