НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Політика
Україна
11.07.2024 268

Експерт пояснив, чому Україна перестала бити по Москві

Упродовж минулого року Москву масовано атакували безпілотники.

Україна завдавала ударів по Моксві минулого року дронами для підняття українського морального духу та деморалізації окупантів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив в ефірі телемарафону військовий експерт Олександр Мусієнко.

За його словами, Москва на сьогоднішній день дуже добре прикрита системами протиповітряної оборони. Відповідно, аби їх проходити, треба застосовувати більше засобів.

"Тільки для того, щоб відвернути увагу ППО, треба нам значну кількість дронів застосувати. І тому тут виникає закономірне запитання – чи не доцільніше нам їх скеровувати на склади у Воронежській області, завод під Тамбовом чи завод ВПК на іншій місцевості", – пояснив експерт.

Він також додав, що подібні удари мають вищу результативність і Україна таким чином може зберегти більшу кількість дронів для подальших атак.

Нагадаємо, очільник російської ФСБ Олександр Бортніков посилив шаблонну версію Кремля, яка звинувачує Україну та НАТО в організації терористичних атак та диверсій на території РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт пояснив, чому Україна перестала бити по Москві 5.00 5 2
Політика / Україна
11.07.2024 268
Еще материалы раздела «Україна»