НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
12.07.2024 181

Як війна змінює людину: військовий відверто відповів

За його словами, людина на війні не зможе довго носити маску.

11160236b572174f1d5994e6273948df_12.07.24

Війна знімає маски. На війні людина стає собою, там eсе стає на свої місця. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповів боєць бригади “Азов” на позивний “Даффі”.

“Я бачив, як люди, які були, назвемо їх янголами, і люди перетворювалися на тварин. Я бачив. як люди, коли всі думали, що це ніхто і так далі, переростали в те, що на них потрібно рівнятися. Тому всі ми індивідуми, у кожного своє в голові, і ти ніколи не вгадаєш, як і що може змінитися. На війні людина стає собою”, — каже військовий.

За його словами, людина на війні не зможе довго носити маску.

“Вона проявить себе, можливо, не швидко, але однаково все стає на свої місця. І ти бачиш сутність людини в критичних ситуаціях”, — розповів “Даффі”.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як війна змінює людину: військовий відверто відповів 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
12.07.2024 181
Еще колонки: Колонки / Блоги