НОВИНИ ДНЯ: Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогнозвсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
13.07.2024 155

Україна хоче провести новий Саміт миру за участю Росії до виборів у США – Bloomberg

У США висловили сумніви, що подібний саміт можна буде організувати у такі стислої терміни.

1b0bac8d5eb5fab4e0032499b04d6a4f_13.07.24

Україна має намір провести другий Саміт миру за участю представників РФ до виборів у Сполучених Штатах, які мають відбутися у листопаді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише Bloomberg.

Видання пише, що Україна хоче провести повторний саміт до того часу, коли до Білого дому може повернутися Дональд Трамп, оскільки він раніше вихвалявся, що припинить війну на незрозумілих умовах на момент своєї інавгурації у січні. Також Трамп виступав проти продовження військової підтримки України з боку США.

У розмові з журналістами один з українських чиновників підтвердив прагнення провести другий саміт перед виборами в США. В свою чергу представники країн Заходу заявили виданню, що будь-яка зустріч має бути ретельно організована з чіткою метою та керованими очікуваннями.

Однак у США висловили сумніви, що подібний саміт за участю України та Росії можна буде організувати у такі стислої терміни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський припустив, коли може відбутися другий Саміт миру щодо закінчення війни в Україні.

Крім того, ми раніше інформували, що Зеленський повідомив про приєднання ще однієї країни до комюніке Саміту миру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна хоче провести новий Саміт миру за участю Росії до виборів у США – Bloomberg 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
13.07.2024 155
Еще материалы раздела «Ранкова кава»