НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
13.07.2024 219

Зеленський - не путін, Гарріс - не Трамп, Україна - не росія, курка - не птиця, Болгарія - не заграніца

Чому Байдену вже не вдасться віджартуватись про вік, як вдалось колись Рейгану?

450626470_8084291494924963_2541918214001337928_n_13.07.24

Не тому, що Байден старше Рейгана на момент, коли конче необхідно жартувати. Пише Yegor Gordeev. Про це повідомляють Контракти.UA.

Вже просто нікому не смішно.

Питання в тому, чому взагалі постала ситуація, коли демократи замість консолідованої і уважної гри на межі Третьої світової і ймовірного приходу у Білий дім непрогнозованого Трампа, провтикали у своєму таборі очільника, який в якийсь момент занадто часто став плутати дочку із дружиною?!

Це ж не те, що він відрізнявся юнацькою кмітливостю, а тут перевтомився, недоспав і раптом все почалось..

Американський істеблішмент просто тихо і непомітно в модному лівацькому пакуванні перетворився у політбюро з формальним управлінням якоїсь комсомольської грантової організації за сексуалізацію, деколонізацію і екологізацію, де КРІ - найпафосніший набір слів за мир у всьому світі.

Звідки ж такі вже не Брєжнівські, але ще не Горбачовські обіцянки на саміті НАТО про «незворотність» індустріалізації асоціації і підтримку інтернаціональної дружби демократії і свободи.

У формах і словоформах, рішеннях і порожнечах настільки мало вітальності, що той мир Трампа за одну добу, суть якого не знає і сам Трамп, але про який всі чули, стає все більш реальнішим і зрозумілішим за усі абстракції демократів разом узяті.

Так народжується будь-яка яскрава і небезпечна історія. Не з альтернативи, а з безальтернативності.

У України від теперішнього умовного «Трампа» - практично дитяча здатність вірити і діяти ірраціонально, рятуючи своє життя і життєздатність, яке затисли на волосині.

Від теперішнього умовного «Байдена» - неймовірна здатність забалакати порожнім патріотичним пафосом за великі гроші всі можливості, коли життя в умовній безпеці і треба вибудовувати систему роботи не проти кого, а за щось.

Єдина відмінність - в нашій компʼютерній грі - менше життів і імунітету. Ми не грали так давно і серйозно.

Хоча, здається, як каже Байден, я це вже згадував. Просто, щоб перейти на новий левел, кожному з нас треба скласти партійні квитки і подивитись на себе зі сторони.

“We brought in a group of Southern Pacific: Australia, Japan, New Zealand, Australia... I've mentioned Australia..."

Yes, you’ve mentioned.

https://t.me/yegorgordeev

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський - не путін, Гарріс - не Трамп, Україна - не росія, курка - не птиця, Болгарія - не заграніца 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
13.07.2024 219
Еще колонки: Колонки / Блоги