<
НОВИНИ ДНЯ: Їм не пощастило, як Трампу: кого із президентів США вбили під час замаху  Уряд визначив норми спрощеного отримання статусу УБД  Без опадів та до + 34°С: прогноз погоди по Київщині на 11 липня  Спека посилиться - подекуди до 40°  Втрачено єдину в країні онкогематологічну лабораторію: що відомо про руйнування в "Охматдиті"  В деяких областях України 10 липня пройдуть дощі  Цього тижня нас чекають температурні рекорди.всі новини дня
Політика
Світ
15.07.2024 20944

Новий президент Ірану зробив заяву про війну в Україні та співпрацю з РФ – подробиці

Масуд Пезешкіан наголосив, що Москва залишається цінним союзником Тегерана.

1c22416b8ce8f751b526f1f718709eb0_15.07.24

Новий президент Ірану Масуд Пезешкіан заявив, що прагне миру для Росії та України, але Москва залишається "цінним союзником" Тегерана і за його керівництва країна буде зберігати стабільні відносини з РФ. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він написав у колонці для Tehran Times.

"Росія є цінним стратегічним союзником і сусідом Ірану, і моя адміністрація збереже прихильність розширенню й активізації нашого співробітництва", - наголосив Пезешкіан.

За словами президента, нове керівництво Ірану готове активно підтримувати ініціативи, спрямовані на досягнення миру для Росії та України.

"Я продовжуватиму віддавати пріоритет двосторонній та багатосторонній співпраці з Росією, зокрема в рамках таких структур, як БРІКС, Шанхайська організація співпраці та Євразійський економічний союз", - резюмував Масуд Пезешкіан.

Нагадаємо, за даними Reuters, Іран нарощує виробництво ракет та безпілотників для Росії.

Оценка материала:

4.00 / 5
Новий президент Ірану зробив заяву про війну в Україні та співпрацю з РФ – подробиці 4.00 5 5
Політика / Світ
15.07.2024 20944
Еще материалы раздела «Світ»