<
НОВИНИ ДНЯ: Стрілець не вбив Трампа, але "влучив" у Байдена: які наслідки матиме гучний постріл у США  У ТЦК назвали головну проблему нинішнього бронювання працівників  Затяжний пік рекордної спеки та смерчі. Синоптик розповіла про погоду на новий тиждень  Їм не пощастило, як Трампу: кого із президентів США вбили під час замаху  Уряд визначив норми спрощеного отримання статусу УБД  Без опадів та до + 34°С: прогноз погоди по Київщині на 11 липня  Спека посилиться - подекуди до 40°всі новини дня
Політика
Світ
15.07.2024 1383

"Геніальний план" Путіна щодо НАТО: аналітики назвали головний провал диктатора

Володимир Путін домігся протилежного до того, чого хотів.

edda0c425cd88f329f3903fc5a95b2b0_15.07.24

Експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке та австрійський політолог Густав Карл Грессель назвали головний провал президента Росії Володимира Путіна. Диктатор прагнув зупинити розширення Альянсу, натомість домігся протилежного. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише BILD.

Експерти нагадали, що 1999 року, коли Володимир Путін прийшов до влади, до НАТО вступили три країни колишнього Варшавського договору: Польща, Угорщина та Чехія.

"Від того часу російський диктатор постійно вимагав зупинити розширення НАТО на схід до кордонів РФ. Однак його агресивна політика призвела до протилежного: за час його правління до Альянсу вступили ще 13 держав", - пише видання.

Аналітики також наголосили, що керівництво НАТО багато років відмовляло, наприклад, країнам Балтії. Їх прийняли після 10 років наполегливих прохань, як сьогодні відбувається з Україною та Грузією.

Навіть після вступу до НАТО країни Східної Європи роззброювалися, скасовували військову службу, скорочували військові витрати та розмір армій. Тим самим вони сигналізували Москві, що не хочуть війни. Однак російська пропаганда заплющувала на це очі та твердила про загрозу з боку НАТО.

"Геніальний стратег Володимир Путін домігся того, що німецьку бригаду перекидають просто до кордонів Росії. Геніальний стратег Володимир Путін, який весь час прагнув зупинити НАТО, досяг рівного протилежного. А саме те, що кордон НАТО з Росією подвоївся після початку війни в Україні", - сказав Рьопке про вступ до альянсу Фінляндії та Швеції.

Нагадаємо, у Путіна зробили заяву про війну з НАТО.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Геніальний план" Путіна щодо НАТО: аналітики назвали головний провал диктатора 5.00 5 2
Політика / Світ
15.07.2024 1383
Еще материалы раздела «Світ»