<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні триватиме спека, місцями - короткочасні дощі  Україна успішно атакує окупантів у Криму: наслідки останніх ударів – The New York Times  Стрілець не вбив Трампа, але "влучив" у Байдена: які наслідки матиме гучний постріл у США  У ТЦК назвали головну проблему нинішнього бронювання працівників  Затяжний пік рекордної спеки та смерчі. Синоптик розповіла про погоду на новий тиждень  Їм не пощастило, як Трампу: кого із президентів США вбили під час замаху  Уряд визначив норми спрощеного отримання статусу УБДвсі новини дня
Політика
Україна
15.07.2024 1261

Чи всі, хто оновили свої дані, будуть мобілізовані після 16 липня: у Міноборони дали чітку відповідь

За даними Міноборони, станом на сьогодні оновили свої дані близько 3 млн українців.

У Міноборони України запевнили, що не всі військовозобов'язані, хто оновив свої дані, будуть мобілізовані після 16 липня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив директор Департаменту кадрової політики Міністерства оборони України полковник Марко Андрусяк під час брифінгу у неділю, 14 липня.

За його словами, станом на сьогодні оновили свої дані близько 3 млн українців.

"На сьогодні, за інформацією, яка вже у нас є, оновили дані близько 3 млн громадян України. Потреби Збройних сил для призову під час мобілізації значно менші, тому не всі громадяни, які оновили облікові дані, будуть призвані на військову службу. Це створено для справедливого підходу, щоби держава бачила всіх на військовому обліку", - зазначив він.

Нагадаємо, ми розповідали про мобілізацію після 16 липня: що треба знати про оновлення даних, вручення повісток, відстрочки і штрафи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи всі, хто оновили свої дані, будуть мобілізовані після 16 липня: у Міноборони дали чітку відповідь 5.00 5 2
Політика / Україна
15.07.2024 1261
Еще материалы раздела «Україна»