<
НОВИНИ ДНЯ: Спека не відступає: якої біди вона встигла накоїти та що кажуть синоптики  Закон про мобілізацію: чи оштрафують людину, яка оновила дані, але не пройшла ВЛК  Як змусити Росію до миру: в Офісі президента озвучили сценарій  16 липня ще утримається сильна спека, подекуди до 41°  Скільки населення залишиться в Україні до 2100 року: в ООН шокували цифрою  Українські біженці за кордоном. Яку ціну платить економіка і що чекає на Україну  Скільки українців не встигнуть оновити дані в ТЦК: нардеп приголомшив цифроювсі новини дня
Політика
Світ
16.07.2024 155

Шокувальні розрахунки: військовий експерт розповів про втрати РФ та України

Втрати РФ убитими й пораненими сягнули найбільших значень за весь час її загарбницької війни проти України.

c4036e4e2d8abb13373e1c64a04a8269_16.07.24

Кількість російських вояків, яких знищили ЗСУ, заявляється у 600 тисяч, а щодо втрат з боку України маємо брати співвідношення один до трьох. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів військовий експерт Інституту Євроатлантичного співробітництва Ігор Козій у етері "Еспресо".

"Щодо безповоротних втрат з нашого боку, беріть співвідношення один до трьох. І тут ви не дуже сильно будете помилятися. Якщо ми показуємо, що знищили 600 тисяч ворожого особового складу, то робіть це дуже просто через співвідношення один до трьох. На мою думку, це достатнє співвідношення на поточний час", – зауважив військовий експерт.

Ігор Козій додав, що "під час проведення так званого контрнаступу, непідготовленого контрнаступу, і це генерал Залужний повинен прийняти, то ми повинні чітко зрозуміти, що наші втрати могли бути трошки більші".

Нагадаємо, загальні бойові втрати російських окупантів на 13 липня склали 557 770 осіб. Протягом минулої доби знищено ще 1120 загарбників.

Втрати РФ убитими й пораненими сягнули найбільших значень за весь час її загарбницької війни проти України, йдеться у звіті Міноборони Великої Британії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шокувальні розрахунки: військовий експерт розповів про втрати РФ та України 5.00 5 1
Політика / Світ
16.07.2024 155
Еще материалы раздела «Світ»