<
НОВИНИ ДНЯ: На листопад готують план. Зеленський розповів про підготовку другого саміту миру, де має бути РФ  Горох буде готовим вже за 10-15 хвилин: ось, що треба робити  Спека не відступає: якої біди вона встигла накоїти та що кажуть синоптики  Закон про мобілізацію: чи оштрафують людину, яка оновила дані, але не пройшла ВЛК  Як змусити Росію до миру: в Офісі президента озвучили сценарій  16 липня ще утримається сильна спека, подекуди до 41°  Скільки населення залишиться в Україні до 2100 року: в ООН шокували цифроювсі новини дня
Політика
Україна
16.07.2024 563

Україна отримає нові Patriot і не тільки: Зеленський розкрив деталі

США передадуть нові системи ППО.

47bd888a34bc9a822134eb2208ecb808_16.07.24

Україна отримає від США нові оборонні пакети допомоги, зокрема у них увійдуть Patriot та десятки інших систем ППО. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у Мережі.

"Зараз, після візиту у Сполучені Штати, є рішення щодо нових Patriot та десятків інших систем ППО. Ми працюємо, щоб сила і кількість українських Patriot стала ще більше", - написав Зеленський.

Він зазначив, що є договір щодо України, Ukrainian Compact, який був схвалений на саміті НАТО у Вашингтоні.

"Це все про зброю для наших воїнів, про роботу оборонних компаній в Україні та з Україною, про підтримку нашого відновлення – усе максимально конкретно та справді підтримує наш захист життя. Є нові оборонні пакети", - наголосив президент.

Нагадаємо, напередодні у Вашингтоні президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Головою Ради міністрів Італії Джорджею Мелоні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Україна отримає нові Patriot і не тільки: Зеленський розкрив деталі 5.00 5 3
Політика / Україна
16.07.2024 563
Еще материалы раздела «Україна»