<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки населення залишиться в Україні до 2100 року: в ООН шокували цифрою  Українські біженці за кордоном. Яку ціну платить економіка і що чекає на Україну  Скільки українців не встигнуть оновити дані в ТЦК: нардеп приголомшив цифрою  Спека сягне свого піку: синоптикиня попередила про рекордні позначки на термометрах  У РФ українську формулу миру та Саміт миру називають "глухим кутом": в ISW пояснили заяви Кремля  Чи всі, хто приходить оновити дані у військкомат, отримують бойову повістку: у ТЦК здивували заявою  В Україні триватиме спека, місцями - короткочасні дощівсі новини дня
Політика
Світ
16.07.2024 132

Трамп після замаху переписав свою промову для з'їзду Республіканської партії - AP

Екс-президент США Дональд Трамп переписав свою промову, яку мав сказати на з'їзді Республіканської партії в Мілуокі у четвер, після того, як на нього було скоєно замах.

_tramp_gettyimages_1940861715_9a634531322149d4921b1e73215b8b6c_650x410_16.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Associated Press. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

"Промова, яку я збирався сказати в четвер, мала бути приголомшливою", - сказав Трамп новинному виданню The Washington Examiner.

В інтерв'ю ймовірний кандидат у президенти США від Республіканської партії заявив, що тепер він закликатиме до нових зусиль щодо досягнення національної єдності, зазначивши, що до нього звертаються люди з різними політичними поглядами.

Трамп вважає, що це шанс об'єднати країну і навіть весь світ.

"Мова буде зовсім іншою, зовсім іншою, ніж вона була б два дні тому", сказав політик.

Також Трамп згадав момент, коли куля пронзила його вухо. Він сказав, що його врятувало від смерті те, що він відвернувся від натовпу, щоб подивитися на екран, на якому було показано діаграму, на яку політик посилався.

Нагадаємо, що ФБР розслідують стрілянину по Трампу як убивство і можливий внутрішній теракт. У спілкуванні з журналістами правоохоронці повідомили, що вся наявна інформація у них вказує на те, що стрілець діяв один. На даний момент його мотиви невідомі.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що після замаху на Трампа штаб президента США Джо Байдена змінює передвиборчу стратегію. Зокрема, Байден припинив словесні нападки на опонента і замість цього зосередився на посланні про єдність.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп після замаху переписав свою промову для з'їзду Республіканської партії - AP 5.00 5 2
Політика / Світ
16.07.2024 132
Еще материалы раздела «Світ»