<
НОВИНИ ДНЯ: Що таке "хиткі штати" і як вони вирішать долю президентських виборів у США  Британська розвідка назвала наслідки втрати "Газпромом" європейського ринку газу  На листопад готують план. Зеленський розповів про підготовку другого саміту миру, де має бути РФ  Горох буде готовим вже за 10-15 хвилин: ось, що треба робити  Спека не відступає: якої біди вона встигла накоїти та що кажуть синоптики  Закон про мобілізацію: чи оштрафують людину, яка оновила дані, але не пройшла ВЛК  Як змусити Росію до миру: в Офісі президента озвучили сценарійвсі новини дня
16.07.2024 199

Кремль відправляє поранених окупантів на милицях на "м'ясні штурми", - The Telegraph

Поранених російських солдатів знову відправляють на лінію вогню під час "м'ясних штурмів". Українська армія повідомляє про захоплення в полон росіян, які вже страждають від ран, отриманих у попередніх атаках.

_viyskovi_facebook_com_mod_mil_rus_e527cd444fbbccaeb4c1f97a6e33b05e_650x410_16.07.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Telegraph. Про це повідомляють Контракти.UA.

Російським окупантам надають мінімальну медичну допомогу, перш ніж знову відправити в бій. Така тактика демонструє явну зневагу до піхотинців, оскільки російські командири кидають тисячі людей на передову в повільному і виснажливому літньому наступі.

Деякі росіяни були захоплені в полон, коли вони поверталися на поле бою на милицях.

Деякі поранені загарбники записали відео, на якому вони благають своїх начальників про належне лікування, оскільки отримують наказ повернутися в бій. Один солдат, який потрапив в український полон, вів бронетранспортер із закривавленими ганчірками над пораненим оком.

М'ясні штурмові загони часто складаються з піхотинців, звільнених в'язнів і калік. Багато з них просто захищають наступну хвилю солдатів у рамках тактики, спрямованої на відволікання і придушення України, а також на поступове завоювання територій.

Українські солдати розповіли, що це "нормальна практика" - бачити поранених, які хитаються під час бою, і що українські військовополонені використовуються Росією як живий щит.

Ситуація на фронті

За даними Інституту вивчення війни, окупанти зосередили свої сили для проведення наступу в районі населеного пункту Глибоке у Харківській області. У районі міста Вовчанськ ворог готує десантно-штурмові групи для подальшого настання.

14 липня на фронті зафіксували понад 100 бойових зіткнень. При цьому на Покровському напрямі українські військові відбили 41 атаку росіян.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кремль відправляє поранених окупантів на милицях на "м'ясні штурми", - The Telegraph 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
16.07.2024 199
Еще колонки: Колонки / Блоги