<
НОВИНИ ДНЯ: Що таке "хиткі штати" і як вони вирішать долю президентських виборів у США  16 липня ще утримається сильна спека, подекуди до 41°  Без опадів та до + 34°С: прогноз погоди по Київщині на 11 липня  Спека посилиться - подекуди до 40°  Втрачено єдину в країні онкогематологічну лабораторію: що відомо про руйнування в "Охматдиті"  В деяких областях України 10 липня пройдуть дощі  Цього тижня нас чекають температурні рекорди.всі новини дня
Політика
Україна
16.07.2024 181

Чи отримала Україна результат від саміту НАТО: Зеленський зробив важливу заяву

За його словами, для запрошення потрібне колективне рішення всіх членів НАТО.

49d1535befd851b5dfbbfb18395dd253_16.07.24

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наша держава отримала від саміту НАТО “той максимум, який могла”. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це глава держави повідомив під час пресконференції, на якій відповідав на низку важливих запитань.

За його словами, "Україна отримала той максимум, який могла". Проте не отримала того, що не може отримати під час повномасштабного вторгнення РФ  – а саме, запрошення доєднатися до Альянсу.

“Запрошення в НАТО і членство Україна отримає швидко, як тільки закінчиться війна. Країни-партнери не можуть дати запрошення нашій державі в повному обсязі, якщо вона у війні”, – наголосив президент.

Він також підкреслив, що для запрошення потрібне колективне рішення всіх членів НАТО.

Нагадаємо, що українське керівництво розчароване, що саміт НАТО не передав ЗСУ нової наступальній зброї та не дозволив атакувати цілі в глибині території агресорки Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи отримала Україна результат від саміту НАТО: Зеленський зробив важливу заяву 5.00 5 2
Політика / Україна
16.07.2024 181
Еще материалы раздела «Україна»