НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
17.07.2024 194

Російський гігант "Лабораторія Касперського" вирішила піти з ринку США після заборони

Російський антивірусний гігант "Лабораторія Касперського" вирішив покинути ринок США після того, як адміністрація президента Джо Байдена заборонила продаж і поширення програмного забезпечення компанії.

_kasperskogo_sostav_ua_5f9c21f53450e7998c804f605f163616_650x410_17.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на ВВС. Про це повідомляють Контракти.UA.

У компанії заявили, що ухвалили "сумне і важке рішення" покинути США, "оскільки можливості ведення бізнесу в цій країні більше не є життєздатними".

З 20 липня 2024 року "Касперський" буде поступово згортати свою діяльність у США. На американському сайті компанії вже припинено продаж антивірусів і засобів кібербезпеки, а на екрані з'явилося повідомлення "покупка недоступна для клієнтів зі США".

"Лабораторія Касперського" після заборони більше не зможе, крім іншого, продавати своє програмне забезпечення на території США або надавати оновлення для вже використовуваного програмного забезпечення.

Заборона "Лабораторії Касперського" у США

Kaspersky, російська компанія з кібербезпеки, заснована 1997 року, відома своїм антивірусним програмним забезпеченням.

16 липня адміністрація президента США Джо Байдена оголосила про повну заборону використання продукції Kaspersky в країні через побоювання через зв'язки компанії з Росією.

Крім цього, у США ввели санкції проти керівництва "Лабораторії Касперського".

Оценка материала:

5.00 / 2
Російський гігант "Лабораторія Касперського" вирішила піти з ринку США після заборони 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
17.07.2024 194
Еще колонки: Колонки / Блоги