<
НОВИНИ ДНЯ: Чи можуть в Україні збільшити кількість блокпостів після 17 липня: що говорять у Міноборони  У частині України спека послабне: прогноз погоди на 18 липня  В США закрили справу щодо Трампа про засекречені документи: що про це відомо  17 липня спека до +39°, подекуди пройдуть дощі  Кияни пережили ще один найспекотніший день в історії спостережень  В Україні 17 липня буде найспекотніший день року: прогноз  Без опадів та до + 34°С: прогноз погоди по Київщині на 11 липнявсі новини дня
Політика
Світ
17.07.2024 6781

В ISW назвали справжні умови Росії для початку мирних переговорів

Для початку переговорів про війну в Україні країна-агресорка висунула вимогу до НАТО.

5b9e61df5863de5633e511e68603156a_17.07.24

У Кремлі продовжують повторювати вимоги про попередні умови для переговорів щодо війни проти України. Це є ще більшим свідченням того, що Росія не прагне вести перемовини добросовісно.Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Речник президента РФ Дмитро Пєсков звинуватив НАТО в недотриманні "головного занепокоєння Росії", говорячи про перспективи вступу України до Альянсу. Пєсков зазначив, що поведінка НАТО свідчить про відсутність підстав для переговорів про війну в Україні.

Тож, як заявив речник російського диктатора , РФ потрібно воювати та досягати встановлених президентом Володимиром Путіним військових цілей. Йдеться про повне знищення Української держави та її військових.

"Пєсков фактично дав зрозуміти, що Кремль вимагає від НАТО поступитися своєю політикою відчинених дверей і відмовити Україні у перспективі приєднання до Альянсу до того, як Росія захоче брати участь у будь-яких мирних переговорах", – дійшли висновку аналітики.

Нагадаємо, напередодні в Росії заявили про небажання брати участь у другому Саміті миру. В ISW проаналізували ці заяви та дійшли висновку, що попри гучні заяви про готовність до "мирних переговорів", у Кремлі насправді сигналізують про своє небажання брати участь у них.

Оценка материала:

5.00 / 3
В ISW назвали справжні умови Росії для початку мирних переговорів 5.00 5 3
Політика / Світ
17.07.2024 6781
Еще материалы раздела «Світ»