<
НОВИНИ ДНЯ: У НАТО призначали головного представника в Україні: хто ним став  Чи буде ТЦК затримувати тих, хто встиг вчасно оновити дані: відповідь Міноборони  Спека та ураганний вітер: у Києві оновлено ще два погодних рекорди  Чи готова Україна до переговорів з Росією: що пишуть у NYT  Росія не зацікавлена у переговорах з Україною на засадах міжнародного права, - ISW  Після замаху на Трампа у Кремлі повідомили, як охороняють Путіна  Чи впливають бойові дії в Україні на зміни клімату: відповідь синоптиківвсі новини дня
Політика
Світ
18.07.2024 141

Після замаху на Трампа у Кремлі повідомили, як охороняють Путіна

У Москві кажуть про "напруженість у світі".

1879f41fc7d8bfc18d6a76f93adef7e2_18.07.24

У Кремлі заявляють, мовляв, роблять все необхідне для безпеки і захисту "фюрера" Володимира Путіна. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив речник диктатора РФ Дмитро Пєсков.

За його словами, для безпеки російського диктатора роблять усе необхідне з урахуванням ескалації світової напруженості. Мовляв, захист Путіна забезпечується на належному рівні.

"Її (безпеку - Ред.) посилено з урахуванням ескалації напруженості у світі та незалежно від замаху на Трампа", - наголосив Пєсков.

Як повідомлялося, речниця МЗС РФ Марія Захарова відреагувала замах на експрезидента США Дональда Трампа. Вона заявила, що в США стимулюють розпалювання ненависті до політичних опонентів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Після замаху на Трампа у Кремлі повідомили, як охороняють Путіна 5.00 5 2
Політика / Світ
18.07.2024 141
Еще материалы раздела «Світ»