<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накриє негода: де будуть сильні грози і шквали  У НАТО призначали головного представника в Україні: хто ним став  Чи буде ТЦК затримувати тих, хто встиг вчасно оновити дані: відповідь Міноборони  Спека та ураганний вітер: у Києві оновлено ще два погодних рекорди  Чи готова Україна до переговорів з Росією: що пишуть у NYT  Росія не зацікавлена у переговорах з Україною на засадах міжнародного права, - ISW  Після замаху на Трампа у Кремлі повідомили, як охороняють Путінавсі новини дня
Політика
Україна
18.07.2024 370

У Міноборони сказали, чи може бути певне відтермінування з оновленням даних

Неможливість виконання вимоги закону треба буде довести.

98e3b7cec2651ba10495f8307c5502c7_18.07.24

Певне відтермінування з оновленням даних можливе. До прикладу, якщо людина хворіла і не могла цього зробити. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в ефірі телемарафону сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін.

"Якщо людина, наприклад, хворіла і не мала можливості це зробити, була на лікарняному і навіть "Резервом+" з якихось причин не могла скористатися, наприклад не було інтернету в неї, і вона зможе це довести, то вочевидь (відтермінування з оновленням даних можливе – ред.)", – констатував Лазуткін.

Нагадаємо, до кінця доби 16 липня можна оновити свої дані в застосунку "Резерв+". Таким чином є можливість уникнути штрафу.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Міноборони сказали, чи може бути певне відтермінування з оновленням даних 5.00 5 1
Політика / Україна
18.07.2024 370
Еще материалы раздела «Україна»