<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накриє негода: де будуть сильні грози і шквали  У НАТО призначали головного представника в Україні: хто ним став  Чи буде ТЦК затримувати тих, хто встиг вчасно оновити дані: відповідь Міноборони  Спека та ураганний вітер: у Києві оновлено ще два погодних рекорди  Чи готова Україна до переговорів з Росією: що пишуть у NYT  Росія не зацікавлена у переговорах з Україною на засадах міжнародного права, - ISW  Після замаху на Трампа у Кремлі повідомили, як охороняють Путінавсі новини дня
Політика
Україна
18.07.2024 136

Чи готова Україна до переговорів з Росією: що пишуть у NYT

ЗСУ продовжують стримувати просування Росії по всьому фронту.

8bd7075c9f87eec34bb1b43b47d198e7_18.07.24

Українська влада має намір розпочати переговори з Росією. Йдеться про розробку плану, який допоможе завершити бойові дії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише The New York Times.

Деталі

Як зазначається, наступ Росії є тривожною подією для Києва, оскільки його війська борються проти атак уздовж лінії фронту протяжністю понад 1000 кілометрів. Окупаційні війська захопили Урожайне, південне село, яке ЗСУ повернули минулого літа. На сході вони наближаються до ключової дороги постачання, ворог вийшов на околиці Часового Яру.

"Війна наближається до позначки у два з половиною роки, тож Україна створює план переговорного припинення бойових дій. Президент Володимир Зеленський заявив, що хоче провести другий міжнародний мирний саміт пізніше цього року", – йдеться у матеріалі.

Лідер акцентував, додають журналісти, що російські офіційні особи повинні взяти участь.

За даними видання, Україна сподівається, що зброя та боєприпаси, які надали партнери, допоможуть їй стримати натиск армії РФ. При цьому у США переконані: окупантам навряд чи вдасться найближчим часом досягти значних територіальних здобутків.

Нагадаємо, російські окупанти на фронті вже відчувають брак ресурсів. Проте активізація армії РФ в напрямку населеного пункту Шуми та в напрямку Нью-Йорка – досить загрозлива.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи готова Україна до переговорів з Росією: що пишуть у NYT 5.00 5 2
Політика / Україна
18.07.2024 136
Еще материалы раздела «Україна»