<
НОВИНИ ДНЯ: Чи готова Україна до переговорів з Росією: що пишуть у NYT  Росія не зацікавлена у переговорах з Україною на засадах міжнародного права, - ISW  Після замаху на Трампа у Кремлі повідомили, як охороняють Путіна  Чи впливають бойові дії в Україні на зміни клімату: відповідь синоптиків  Вашингтон, Брюссель чи Київ: якій владі більше довіряють українці  ЦНАПи – все?: де можна оновити дані після 17 липня  Температура води в Дніпрі у Києві перевищила рекорд 2010 року та наблизилася до 30 градусіввсі новини дня
Політика
Світ
18.07.2024 4407

Трамп знову вихвалявся "добрими" відносинами з Путіним та засудив введення санкцій

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп вкотре вихвалявся "добрими" відносинами з диктатором Росії Володимиром Путіним. Впевнений, що за його правління терористи не вдались би до повномасштабного вторгнення в Україну.

2_71838403d8768718170e868be3441079_650x410_18.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на республіканця в інтерв'ю Bloomberg. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Ми з Путіним дуже добре ладнали, у нас були хороші стосунки… Він би ніколи не поліз в Україну. Я казав: "Ніколи, ніколи не лізь в Україну", - заявив республіканець.

Зокрема він звинуватив чинного голову Білого дому Джо Байдена у безпековій ситуації у світі, яка, як він вважає, може "завершитись Третьою світовою війною". За його словами, при його правлінні нібито не було жодних війн, окрім з ІДІЛ.

У тому ж числі він висловив невдоволення введенням санкційних обмежень та заявив: "те, що ми робимо із санкціями, - ми відштовхуємо всіх від себе".

Трамп звинуватив Байдена й у тому, що останній нібито посприяв об'єднанню Росії та Китаю з Іраном і Північною Кореєю.

Республіканець також переконаний що Тайвань нібито повинна платити Штатами за оборону.

"Тайвань нічого нам не дає. Тайвань розташований за 9500 миль від США і за 68 миль від Китаю", - додав він.

Вибори в США

Президентські вибори у США відбудуться 5 листопада 2024 року. Основними претендентами на посаду президента стануть:

  • Джо Байден, який представляє Демократичну партію;
  • Дональд Трамп, кандидат від Республіканської партії.

Нещодавно в США відбувся перший раунд дебатів між Трампом і Байденом. ЗМІ відзначили, що під час обговорень Байден виглядав тихо і невпевнено, його аргументація була слабкою.

Після закінчення дебатів Байден на деякий час засумнівався у своїй участі у виборах. Однак, за наполяганням своєї родини, він вирішив продовжити боротьбу за посаду президента.

Оценка материала:

5.00 / 1
Трамп знову вихвалявся "добрими" відносинами з Путіним та засудив введення санкцій 5.00 5 1
Політика / Світ
18.07.2024 4407
Еще материалы раздела «Світ»