<
НОВИНИ ДНЯ: Коли святкують Успіння Богородиці 2024 року: дата за новим календарем, історія, традиції  Спека в Україні може кожного року ставати сильнішою, - Укргідрометцентр  Держдеп США різко відповів Лаврову щодо "загроз" для Росії з боку Заходу  Кабачкові рулети: рецепт легкої овочевої закуски  Україну накриє негода: де будуть сильні грози і шквали  У НАТО призначали головного представника в Україні: хто ним став  Чи буде ТЦК затримувати тих, хто встиг вчасно оновити дані: відповідь Міноборонивсі новини дня
Політика
Росія
18.07.2024 6432

Трамп похвалився хорошими стосунками з Путіним: Кремль здивував реакцією

В Москві кажуть, що за час каденції Трампа принаймні був діалог.

34a1ef7d02bec91f20d166dc439f261d_18.07.24

Колишній президент США Дональд Трамп вкотре похвалився "хорошими стосунками" з російським "фюрером" Володимиром Путіним. Втім, в Кремлі з цього приводу мають іншу думку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив речник російського диктатора Дмитро Пєсков.

В адміністрації "фюрера кажуть, що політики не так добре ладнали, як заявив Трамп. Втім, тоді між Москвою і Вашингтоном принаймні "був діалог".

"За Трампа особливо нічого хорошого для Росії не робилося. Навпаки, вводилися дедалі нові обмеження", - наголосив Пєсков.

Заява Трампа про стосунки з Путіним

В інтерв'ю Bloomberg експрезидент США заявив, що мав "хороші стосунки" з диктатором РФ Володимиром Путіним. Мовляв. за часів його президентства "ніколи не загрожувала війна". Натомість, у всьому. що відбувається зараз, звинувачує чинного лідера американців Джо Байдена.

"Ми з Путіним дуже добре ладнали, у нас були хороші стосунки… Він би ніколи не поліз до України. Я казав: "Ніколи, ніколи не лізь до України", — наголосив колишній американський президент.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп похвалився хорошими стосунками з Путіним: Кремль здивував реакцією 5.00 5 2
Політика / Росія
18.07.2024 6432
Еще материалы раздела «Росія»