<
НОВИНИ ДНЯ: Повістка поштою: коли розпочнуть штрафувати ухилянтів  Підготовка до вбивства Трампа: в Ірані зробили заяву  "Вихід на кордони 1991-го року – ще не перемога": командир 93-ї ОМБр про закінчення війни  Як приготувати шоколадно-яблучний мус: смачний рецепт від нутриціологині  Коли святкують Успіння Богородиці 2024 року: дата за новим календарем, історія, традиції  Спека в Україні може кожного року ставати сильнішою, - Укргідрометцентр  Держдеп США різко відповів Лаврову щодо "загроз" для Росії з боку Заходувсі новини дня
Політика
Світ
18.07.2024 256

Трамп заявив, що сказав би Путіну "ніколи не лізти до України"

Політик вкотре похвалився своїми добрими стосунками з кремлівським правителем.

3ca9735be175f71bb6271ab3a3fb2ddb_18.07.24

Кандидат у президенти США Дональд Трамп похвалився своїми стосунками з диктатором РФ Володимиром Путіним та заявив, що за часів його президентства "ніколи не загрожувала війна". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це американський політик сказав в інтерв’ю Bloomberg.

"Ми з Путіним дуже добре ладнали, у нас були хороші стосунки… Він би ніколи не поліз до України. Я казав: "Ніколи, ніколи не лізь до України", — наголосив колишній американський президент.

За його словами, поточна безпекова ситуація у світі "може закінчитися Третьою світовою війною". Трамп звинувачує в усьому свого суперника — чинного президента США Джо Байдена.

"У мене не було війни… Жодної війни, окрім ІДІЛ. Я покінчив з ними за дуже короткий проміжок часу. Мені казали, що це триватиме п'ять років, а мені знадобилося майже небагато часу, ми їх вибили… Росія не захоплювала жодної території", —  наголосив Трамп.

Як повідомлялося, прем'єр Угорщини Віктор Орбан назвав Трампа посередником у переговорах між Україною і РФ. Речник російського диктатора Дмитро Пєсков назвав "міркуваннями та спекуляціями" заяви про те, що той у разі перемоги може стати посередником щодо Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп заявив, що сказав би Путіну "ніколи не лізти до України" 5.00 5 2
Політика / Світ
18.07.2024 256
Еще материалы раздела «Світ»