<
НОВИНИ ДНЯ: Кремль готує росіян до 10-річної війни з повним знищенням України в кінці, - ISW  Уряд пропонує збільшити військові видатки на 500 млрд гривень: на що підуть кошти  Кремль посилює утиски критиків війни з Україною всередині РФ — британська розвідка  Чи відступить спека у найближчі 10 днів: з'явився прогноз  17 липня спека до +39°, подекуди пройдуть дощі  Кияни пережили ще один найспекотніший день в історії спостережень  В Україні 17 липня буде найспекотніший день року: прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
19.07.2024 695

Київський метрополітен планує заходи від падіння пасажирів на колії: деталі

У київському метро почастішали випадки падіння пасажирів на колії – у червні 2024 року сталося три таких інциденти. У зв'язку з цим на сайті Київради зареєстрована петиція про встановлення захисних екранів на станціях.

dscf1451_enhanced_nr_id91679_1300x867_92cf3c376c9e89daeeaa47555975a62b_650x410_19.07.24

Що у столичному метрополітені планують робити для запобігання падінню людей на колії, у коментарі РБК-Україна повідомив заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Валентин Кульбако. Про це повідомляють Контракти.UA.

У київському метро у червні на колії впали три людини, одна з яких загинула. На сайті Київради зареєстрували петицію про становлення захисних екранів на станціях метрополітену, щоб запобігти трагічним випадкам.

Як повідомили в КМДА, у метрополітені розробляють додаткові заходи, щоб зменшити випадки падіння пасажирів на колії метро. Зокрема:

  • посилять інформування щодо правил поведінки пасажирів на платформі;
  • будуть створені додаткові попереджувальні знаки (наліпки) щодо обережності під час очікування поїзда на підлозі платформ окремих станцій, перед обмежувальною лінією;
  • посилять візуальний контролю за станом пасажирів на контрольно-пропускних пунктах станцій.

Також у "Київському метрополітені" додатково опрацьовують питання щодо можливості встановлення захисних екранів з урахуванням пасажиропотоків, конструктивних та архітектурно-планувальних характеристик станцій.

Нагадаємо, ми писали, чи подорожчає транспорт в Києві на тлі росту тарифів на проїзд в інших містах України.

Також ми розповідали, чому під час повітряної тривоги зупиняється весь комунальний громадський транспорт. Всі підземні станції метрополітену здійснюють укриття населення. Рух електропоїздів під час тривоги не зупиняється, але відбувається виключно в підземних ділянках ліній метрополітену.

Оценка материала:

5.00 / 2
Київський метрополітен планує заходи від падіння пасажирів на колії: деталі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
19.07.2024 695
Еще материалы раздела «Столиця»