<
НОВИНИ ДНЯ: Кремль готує росіян до 10-річної війни з повним знищенням України в кінці, - ISW  Уряд пропонує збільшити військові видатки на 500 млрд гривень: на що підуть кошти  Кремль посилює утиски критиків війни з Україною всередині РФ — британська розвідка  Чи відступить спека у найближчі 10 днів: з'явився прогноз  17 липня спека до +39°, подекуди пройдуть дощі  Кияни пережили ще один найспекотніший день в історії спостережень  В Україні 17 липня буде найспекотніший день року: прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
19.07.2024 256

Умєров розповів, що буде із Україною у разі перемоги на виборах президента США Трампа

Умєров вкотре закликав американську владу дозволити бити  американською зброєю по РФ.

525a8b3bb53455a1728a2d98c49a9fb9_19.07.24

Україна знайде спосіб впоратися з усім, що станеться, якщо колишній президент Дональд Трамп виграє другий термін. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив міністр оборони України Рустем Умєров, цитує Ap News.

Видання зауважує, що перемога Трампа на виборах президента США "ставить під сумнів життєво важливу підтримку США для її захисту від військ вторгнення Росії.

"Ми віримо в лідерство США, і ми віримо, що Америка хоче, щоб її партнери та союзники також були сильними. На цьому етапі ми зосередимося на полі бою. Яким би не був результат виборів у США, ми знайдемо рішення", - сказав Умеров, виступаючи дистанційно перед аудиторією урядовців та інших осіб на щорічному Форумі з безпеки в Аспені в Колорадо.

Умеров зауважив, що Україна не може зупинити російські удари по своїх містах та інфраструктурі, якщо вона не зможе вразити авіабази та інші військові об’єкти в Росії, тому він вкотре закликав американську владу дозволити бити  американською зброєю по РФ.

"Ми хочемо це голосно сказати: ми робимо акцент на військових об’єктах, щоб вони не могли вразити мирних жителів в Україні", - підкреслив український політик.

Нагадаємо, Трамп зробив чергову скандальну заяву про Тайвань та згадав Україну.

Оценка материала:

5.00 / 2
Умєров розповів, що буде із Україною у разі перемоги на виборах президента США Трампа 5.00 5 2
Політика / Україна
19.07.2024 256
Еще материалы раздела «Україна»