<
НОВИНИ ДНЯ: Спека відступає: синоптикиня назвала дату, коли прийде прохолода  У Раді відповіли на критику щодо законопроекту про штрафи для корупціонерів  Рада ухвалила збільшення акцизів на пальне  Спека відступає: якою буде погода в суботу, 20 липня  В УЗ розповіли про "електрички незламності": що це, та якими маршрутами курсують  Чому провалився український контрнаступ: британські аналітики назвали головні помилки  Пропаганда РФ заявила про провал операції зі створення "санітарної зони" на Харківщинівсі новини дня
Політика
Україна
20.07.2024 984

Пропаганда РФ заявила про провал операції зі створення "санітарної зони" на Харківщині

Натомість в Бєлгородській області “санітарна зона” все більше набирає масштаби.

ba5d720747f5cf2138e57955ccfecf6c_20.07.24

Російські пропагандисти вже напрямку кажуть, що операція зі створення “санітарної зони” в Харківській області провалилася. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський.

“Вже й придворні пропагандисти прямо заявляють Пєскову, що путінська операція зі створення “санітарної зони” в Харківській області провалилася. Натомість у Бєлгородській області створити санітарну зону цілком виходить”, - наголосив Казанський.

Диктатор Путін про створення “санітарної зони” заявив два місяці тому. Проте окупантам не вдалося втілити в реальність свої терористичні плани. Натомість в Бєлгородській області “санітарна зона” все більше набирає масштаби, оскільки там вже і дитячі садочки зачиняють у 20-кілометровій зоні біля кордону з Україною.

Нагадаємо, що пропагандисти Соловйов та Шуригін заявили про великі проблеми в армії РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пропаганда РФ заявила про провал операції зі створення "санітарної зони" на Харківщині 5.00 5 1
Політика / Україна
20.07.2024 984
Еще материалы раздела «Україна»