<
НОВИНИ ДНЯ: Чи повернеться в Україну потужна спека: прогноз до кінця липня  Нові податки на солодкі напої: на скільки в Україні здорожчає газована вода  У Мінекономіки розповіли, скільки українців можна забронювати від мобілізації  Зеленський озвучив, як зробити Путіна "безпомічним" і завершити війну  Спека відступає: синоптикиня назвала дату, коли прийде прохолода  У Раді відповіли на критику щодо законопроекту про штрафи для корупціонерів  Рада ухвалила збільшення акцизів на пальневсі новини дня
Політика
Україна
20.07.2024 240

Путін блефує: генерал Маломуж пояснив, чому окупанти посилили натиск на фронті та удари по українських містах

Насправді Путін перебуває в критичній ситуації.

2123f8374cb4cb80c3b1ff3f34eb3ec6_20.07.24

Президент Російської Федерації Володимир Путін ставить перед окупаційною армією в Україні завдання захопити ще більше територій, щоб мати вигідні позиції на полі бою під час тиску на США та країни ЄС щодо проведення “мирних переговорів” на умовах Росії. Однак для тривалого натиску на фронті у держави-агресорки недостатньо резервів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив ексголова Служби зовнішньої розвідки України генерал Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо".

За його словами, президент Путін, ймовірно, припускає, що у разі перемоги на виборах Дональда Трампа, США та деякі країни ЄС, лідери яких мають прокремлівські погляди, зможуть протиснути підписання мирних угод на умовах Росії.

Саме тому, вважає український генерал, господар Кремля тепер намагається показати потугу своєї армії, щоб засвідчити перед світом, що ситуація для України може бути ще гіршою.

"Він демонструє це атаками на населені пункти, завдаючи ударів по Охматдиту та іншим містам. Путіну потрібно показати, що вал вогню продовжиться”, - зазначив Микола Маломуж.

Водночас він зауважив, що насправді Путін перебуває в критичній ситуації.

“У Путіна немає системних резервів, він блефує. Він перебуває на межі, і це розуміє його оточення та військові. Але Путін хоче показати, що має ресурс. Що буде наступати, проривати та вимагати миру, але на умовах Росії під тиском факторів. Мовляв, він переміг і погіршив ситуацію на полі бою", - підсумував Маломуж.

Нагадаємо, раніше журналіст Віталій Портников припустив, що Путін намагається схилити Україну до перемирʼя на його умовах, завдаючи терористичних ракетних ударів по українській території.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін блефує: генерал Маломуж пояснив, чому окупанти посилили натиск на фронті та удари по українських містах 5.00 5 2
Політика / Україна
20.07.2024 240
Еще материалы раздела «Україна»