<
НОВИНИ ДНЯ: Цікавий рецепт швидких маринованих огірків: секрет розкрила фудблогерка  Київ займає одне з найнижчих місць у рейтингу найкращих міст планети: у чому причини  Спека в Україні піде на спад, але не скрізь: синоптики дали прогноз на вихідні  Лукашенко несподівано вирішив показати Заходу "миролюбність" Білорусі: що він вигадав  Як приготувати літній салат із запечених перців: рецепт від фудблогерки  На вихідних в Україні стане ще свіжіше  У перспективі мають знову з'явитися угоди щодо роззброєння з Росією, - Шольцвсі новини дня
Політика
Європа
20.07.2024 956

У перспективі мають знову з'явитися угоди щодо роззброєння з Росією, - Шольц

Найближчим часом відносини Заходу з Росією, ймовірно, визначатимуться політикою стримування, але в довгостроковій перспективі мають знову з'явитися договори про роззброєння з РФ.

Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише РБК-Україна з посиланням на Tagesshau. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Усе, що ми робимо, має призвести до того, що у нас знову буде час, коли обговорюється контроль над озброєннями між найбільшими державами світу", - заявив він.

При цьому канцлер зазначив, що навіть якщо зараз цей час здається далеким.

Шольц наголосив, що Росія, зрештою, вийшла з усіх угод щодо роззброєння, на це також має реагувати Німеччина.

"Тому ми маємо бути настільки сильними, щоб ніхто не наважився на нас напасти", - заявив він.

Війна Росії та НАТО

Як в Україні, так і в деяких західних країнах розглядають ймовірність війни між Росією та НАТО. В Україні вважають, що наступними мішенями Кремля можуть стати Польща чи країни Балтії.

Естонська розвідка вважає, що Росія вже готується до наступного воєнного конфлікту, який може розпочатися протягом наступного десятиліття.

У Німеччині не виключають можливості нападу Росії на НАТО вже 2029 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
У перспективі мають знову з'явитися угоди щодо роззброєння з Росією, - Шольц 5.00 5 2
Політика / Європа
20.07.2024 956
Еще материалы раздела «Європа»