<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко несподівано вирішив показати Заходу "миролюбність" Білорусі: що він вигадав  Як приготувати літній салат із запечених перців: рецепт від фудблогерки  На вихідних в Україні стане ще свіжіше  У перспективі мають знову з'явитися угоди щодо роззброєння з Росією, - Шольц  Українці визначилися зі ставленням до "простих жителів Росії"  Чи повернеться в Україну потужна спека: прогноз до кінця липня  Нові податки на солодкі напої: на скільки в Україні здорожчає газована водавсі новини дня
Політика
Україна
20.07.2024 146

Невдалий відпочинок: у ГУР повідомили про масове скасування росіянами турів в Крим

Росіяни бояться їхати у Крим на відпочинок. Ситуація на території тимчасово окупованого півострова спричинила масове скасування турів на курортах.

1_9624b8db0f6864257db15b35c7e340a6_650x410_20.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Головного управління розвідки в Telegram. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

У розвідці інформують, що від організованих на червень 2024 року турів в окупованому Севастополі відмовились майже 80% росіян. Загальнокримський показник скасування вже заброньованих путівок у минулому місяці склав понад третину.

"Передусім росіян, які передумали грітися на захоплених кримських узбережжях, тривожить спричинена окупацією складна безпекова ситуація", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, як зазначають в ГУР, на масову відмову росіян від відпочинку в Криму вплинула ненадійна та смертельно небезпечна робота системи ППО загарбників.

"Ще один фактор ризику - вразливий незаконний Керченський міст, який залишається основною артерією для так званого туризму з Росії та використовується Москвою для воєнної логістики", - зауважили в українській розвідці.

Безперервний сезон "бавовни" в Криму

Варто зауважити, що українські сили оборони систематично завдають ударів по військовим об'єктам в окупованому Криму, який загарбники перетворили на логістичний військовий хаб та розмістили там велику кількість мілітарних баз.

Через це відпочинок там став фактично неможливим з огляду на безпеку, адже росіяни розміщують свою військову техніку буквально над головами туристів на пляжах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Невдалий відпочинок: у ГУР повідомили про масове скасування росіянами турів в Крим 5.00 5 2
Політика / Україна
20.07.2024 146
Еще материалы раздела «Україна»