<
НОВИНИ ДНЯ: Підморгування Путіну і торгівля українськими територіями: чого очікувати від Трампа, якщо він стане президентом  Спека в Україні піде на спад, але не скрізь: синоптики дали прогноз на вихідні  Уряд пропонує збільшити військові видатки на 500 млрд гривень: на що підуть кошти  Чи відступить спека у найближчі 10 днів: з'явився прогноз  17 липня спека до +39°, подекуди пройдуть дощі  Кияни пережили ще один найспекотніший день в історії спостережень  В Україні 17 липня буде найспекотніший день року: прогнозвсі новини дня
Політика
Світ
20.07.2024 6882

Трамп зробив заяву про війну в Україні та свою роль у ній

Політик застеріг, що Третя світова війна буде страшною.

7c5f2c6b70be28f755073e4001e11f98_20.07.24

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що світ опинився на порозі Третьої світової війни. Що більше - амбітно сказав, що може зупинити будь-яку війну телефонним дзвінком. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це політик заявив під час промови на з’їзді республіканців, повідомляє "Голос Америки".

"Я покладу край кожній міжнародній кризі, створеній нинішньою адміністрацією, включаючи жахливу війну з Росією та Україною, якої б ніколи не сталося, якби я був президентом. За президента Трампа Росія нічого не забрала", - наголосив Трамп.

Він зауважив, що за його президентства не було жодних воєн - за винятком ІДІЛу. Він також сказав, що за Джорджа Буша Росія вторглася до Грузії, при владі Барака Обами РФ забрала Крим, а за нинішньої адміністрації США Росія хоче забрати всю Україну. За його словами, він зупинить усі війни телефонним дзвінком.

"Я зупиню ці війни лише телефонним дзвінком. Я можу зупинити будь-яку війну телефонним дзвінком", - заявив Трамп.

Також кандидат в президенти США згадав війну на Близькому Сході та "конфлікт, що нависає над Тайванем, Кореєю, Філіппінами та всією Азією". Він наголосив, що Третя світова війна буде страшною, через зброю, яка тепер доступна людству

"Ця зброя є знищувальною. Настав час змін", - амбітно заявив Трамп.

Нагадаємо, експрезидент США заявив, що мав "хороші стосунки" з диктатором РФ Володимиром Путіним. Мовляв, за часів його президентства "ніколи не загрожувала війна". Також він заявив, що сказав би "фюреру" "ніколи не лізти до України".

Оценка материала:

5.00 / 3
Трамп зробив заяву про війну в Україні та свою роль у ній 5.00 5 3
Політика / Світ
20.07.2024 6882
Еще материалы раздела «Світ»