<
НОВИНИ ДНЯ: Генерал НАТО оцінив стратегію ЗСУ у війні з РФ  Повторна ВЛК для обмежено придатних: скільки чоловіків отримують "білий білет"  Як може закінчитися війна в Україні: пояснення Зеленського  Без аномальних температур, проте спекотно: погода в Україні з 22 липня  Сонце вставатиме о третій ранку?: які сюрпризи принесе українцям “зимовий” час  Стало відомо, як у Польщі набиратимуть добровольців до Українського легіону  Спека до +38, але є нюанс. Синоптики дали прогноз в Україні на 21 липнявсі новини дня
Політика
Світ
21.07.2024 207

Трамп звинуватив Байдена у створенні кризи з війною РФ проти України і вкотре пообіцяв її припинити

Кандидат у президенти США Дональд Трамп звинуватив адміністрацію свого конкурента Джо Байдена у тому, що вона нібито несе відповідальність за початок повномасштабної російської агресії проти України.

_tramp_gettyimages_1940861717_f4e6784d143943b24d8a2f64b7c091c5_650x410_21.07.24

Про це Трамп сказав на з’їзді Республіканської партії, повідомляє РБК-Україна з посиланням на трансляцію події, яку вів Голос Америки, та Sky News. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Я так само стараюся вирішити міжнародну кризу, яку розпочала адміністрація, яка зараз керує, особливо ту страшну війну між Росією і Україною, і ту війну, яку переживає Ізраїль…" - сказав Трамп в перекладі трансляції Голосу Америки.

Sky News наводить майже ідентичну цитату: "Я покладу край кожній міжнародній кризі, яку створила нинішня адміністрація, включаючи жахливу війну з Росією та Україною та війну, спричинену нападом на Ізраїль".

Нагадаємо, що Трамп не вперше обіцяє завершити війну Росії проти України. Він ніколи не каже, як саме планує це зробити, проте у американських ЗМІ періодично з'являється інформація з посиланням на джерела, про те, що Трамп планує запропонувати російському диктатору Володимиру Путіну в обмін на мир частину української території.

Нещодавно Politico з посиланням на двох експертів з національної безпеки, які підтримують Трампа, написало, що той нібито розглядає можливість укладання угоди, згідно з якою НАТО зобов'язується не розширюватися на схід - зокрема, на Україну та Грузію, а також уже зараз веде переговори з Путіним про те, яку частину української території Москва зможе забрати собі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп звинуватив Байдена у створенні кризи з війною РФ проти України і вкотре пообіцяв її припинити 5.00 5 2
Політика / Світ
21.07.2024 207
Еще материалы раздела «Світ»