<
НОВИНИ ДНЯ: Генерал НАТО оцінив стратегію ЗСУ у війні з РФ  Повторна ВЛК для обмежено придатних: скільки чоловіків отримують "білий білет"  Як може закінчитися війна в Україні: пояснення Зеленського  Без аномальних температур, проте спекотно: погода в Україні з 22 липня  Сонце вставатиме о третій ранку?: які сюрпризи принесе українцям “зимовий” час  Стало відомо, як у Польщі набиратимуть добровольців до Українського легіону  Спека до +38, але є нюанс. Синоптики дали прогноз в Україні на 21 липнявсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2024 410

Курортний сезон летить шкереберть: росіяни масово скасовують тури до Криму

Відпочинок у росіян не вдався цього року.

271efd472ec1c6e72a9d68459947028a_21.07.24

Курортний сезон у Криму летить шкереберть. Росіяни масово скасовують тури, а незаконне відвідування Криму є небезпечним для здоров'я і життя. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це нагадали в ГУР МО України.

"Ситуація на території тимчасово окупованого Криму спричинила масове скасування турів для незаконного відпочинку на курортах півострова. Від організованих на червень турів в окупованому Севастополі відмовились майже 80% росіян. Загальнокримський показник скасування вже заброньованих путівок минулого місяця склав понад третину", -  йдеться в повідомленні.

Росіян, які передумали грітися на захоплених кримських узбережжях, тривожить спричинена окупацією складна безпекова ситуація, кажуть у відомстві.

Зокрема, на масову відмову росіян від відпочинку в Криму вплинула ненадійна та смертельно небезпечна робота системи ППО загарбників.

"Ще один фактор ризику - вразливий незаконний Керченський міст, який залишається основною артерією для так званого туризму з РФ та використовується Москвою для воєнної логістики", - додали в ГУР.

Нагадаємо, очільник ГУР Кирило Буданов вважає Кримський міст найбільш зайвою інженерною конструкцією на окупованому росіянами півдні. Він зазначає, що міст має, зокрема, і сакральний сенс для ворога.

Оценка материала:

5.00 / 2
Курортний сезон летить шкереберть: росіяни масово скасовують тури до Криму 5.00 5 2
Політика / Україна
21.07.2024 410
Еще материалы раздела «Україна»