<
НОВИНИ ДНЯ: Демонструє "відкритість та миролюбність": Лукашенко ввів безвіз у Білорусь для 35 країн Європи  Що чекає на українців, які не оновили військово-облікові дані: у парламенті роз'яснили  Місцями дощі з грозами, а на Півдні – знову спека: якою буде погода в Україні 21 липня  Генерал НАТО оцінив стратегію ЗСУ у війні з РФ  Повторна ВЛК для обмежено придатних: скільки чоловіків отримують "білий білет"  Як може закінчитися війна в Україні: пояснення Зеленського  Без аномальних температур, проте спекотно: погода в Україні з 22 липнявсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2024 146

Зеленський провів телефонну розмову з Трампом

Президент розповів подробиці розмови.

be3fbfbae7d2a8c71569e337c22e0b15_21.07.24

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з кандидатом в президенти Сполучених Штатів Дональдом Трампом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

Про це інформує Українська правда з посилання на власні джерела в Офісі президента.

Пізніше президент Володимир Зеленський повідомив подробиці розмови з Дональдом Трампом.

"Говорив із Дональдом Трампом. Привітав його з номінацією від Республіканської партії та засудив жахливий замах у Пенсильванії. Побажав сил та абсолютної безпеки надалі", - заявив Зеленський.

Під час розмови президент відзначив життєву важливість двопартійної та двопалатної американської підтримки для захисту свободи й незалежності нашої держави.
"Україна завжди буде вдячною США за допомогу в зміцненні нашої можливості протистояти російському терору. Російські удари по наших містах і селах тривають щодня. Домовились із президентом Трампом обговорити під час особистої зустрічі, які саме кроки можуть зробити мир чесним і справді тривалим", - заявив Зеленський.

В свою чергу Дональд Трамп заявив про "дуже гарну телефонну розмову" з президентом Володимиром Зеленським.

"Я вдячний президенту Зеленському за його звернення, тому що я як наступний президент США принесу мир в усьому світі та покладу край війні, яка забрала так багато життів та спустошила незліченну кількість невинних сімей. Обидві сторони зможуть зібратися разом і домовитися про угоду, яка покладе край насильству і прокладе шлях вперед до процвітання", - йдеться у повідомленні Трампа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп зробив заяву про війну в Україні та свою роль у ній.

Крім того, ми раніше інформували, що Зеленський і Трамп планують телефонну розмову.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський провів телефонну розмову з Трампом 5.00 5 2
Політика / Україна
21.07.2024 146
Еще материалы раздела «Україна»