<
НОВИНИ ДНЯ: Преображення Господнє 2024: коли велике свято і що треба встигнути зробити  Синоптик назвала регіони України, де похолодає у вихідні  Україна може погодитися на дипломатичне врегулювання війни, - Зеленський  Манники з сиром і родзинками: рецепт повітряної страви для легкої вечері  Спека відступає: синоптикиня назвала дату, коли прийде прохолода  Демонструє "відкритість та миролюбність": Лукашенко ввів безвіз у Білорусь для 35 країн Європи  Що чекає на українців, які не оновили військово-облікові дані: у парламенті роз'ясниливсі новини дня
Політика
Світ
21.07.2024 122

Трамп розповів про розмов із Зеленським і пообіцяв припинити війну

Політик висловив впевненістю у свою перемогу на виборах

4bf9bdb8e8b7a71b4301dcb4584c802f_21.07.24

Кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп назвав розмову з президентом України Володимиром Зеленським "дуже гарною" і пообіцяв припинити війну в Україні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він написав у соцмережі Truth Social.

За словами американського політика,  Зеленський привітав його з успішним Національним з'їздом Республіканської партії та номінацією на посаду президента США. Окрім того, український лідер "засудив жахливий замах минулої суботи і відзначив, що американський народ об'єднався в дусі єдності в ці часи".

"Я вдячний президенту Зеленському за те, що він протягнув руку допомоги, тому що я, як ваш наступний президент Сполучених Штатів, принесу мир у світ і покладу край війні, яка коштувала стільки життів і спустошила незліченну кількість невинних сімей. Обидві сторони зможуть об'єднатися та домовитися про угоду, яка покладе край насильству та прокладе шлях до процвітання", - написав Трамп.

Раніше Володимир Зеленський повідомив, що провів телефону розмову із Дональдом Трампом. З його слів, політики "обговорили під час особистої зустрічі, які саме кроки можуть зробити мир чесним і справді тривалим".

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп зробив заяву про війну в Україні та свою роль у ній. Він амбітно сказав, що може зупинити будь-яку війну телефонним дзвінком.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп розповів про розмов із Зеленським і пообіцяв припинити війну 5.00 5 2
Політика / Світ
21.07.2024 122
Еще материалы раздела «Світ»