<
НОВИНИ ДНЯ: В Орбана влаштували істерику через рішення України: будуть скаржитися до ЄС  "Путін уже зазнав поразки": Блінкен висловився щодо успіху для України в майбутньому  Торт "Тирамісу" з млинців: рецепт класичного десерту в новому виконанні  Преображення Господнє 2024: коли велике свято і що треба встигнути зробити  Синоптик назвала регіони України, де похолодає у вихідні  Україна може погодитися на дипломатичне врегулювання війни, - Зеленський  Манники з сиром і родзинками: рецепт повітряної страви для легкої вечерівсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2024 260

Україна може погодитися на дипломатичне врегулювання війни, - Зеленський

Здійснюючи тиск на Росію, можна погодитися на дипломатичне врегулювання війни в Україні – не завжди території відвойовуються силою.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю BBC президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляють Контракти.UA.

Він сказав, що весь світ повинен буде чинити тиск на Росію, щоб переконати її сісти за стіл і розглянути можливість припинення війни.

"Це не означає, що всі території відвойовуються силою. Я думаю, що сила дипломатії може допомогти", – сказав він, додавши, що слабша Росія на полі бою поставить Україну в сильнішу позицію за столом переговорів.

"Здійснюючи тиск на Росію, я вважаю, що можна погодитися на дипломатичне врегулювання", - сказав президент.

Нагадаємо, в Інституті вивчення війни (ISW) зазначили, що жорсткі та безкомпромісні умови Кремля для ведення мирних переговорів рівнозначні капітуляції України та свідчать про незацікавленість диктатора Володимира Путіна у чесних переговорах на будь-яких умовах, окрім російських.

На днях російські державні ЗМІ опублікували коментарі заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва у певній інтерпретації. Вона підтримує зусилля Кремля з підготовки росіян до тривалої війни в Україні, мету якої у вигляді руйнування української державності нібито буде досягнуто протягом 10 років.

Раніше Путін назвав умовою припинення вогню проти України відмову Києва від чотирьох українських областей і членства в НАТО.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна може погодитися на дипломатичне врегулювання війни, - Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
21.07.2024 260
Еще материалы раздела «Україна»