<
НОВИНИ ДНЯ: Сонце вставатиме о третій ранку?: які сюрпризи принесе українцям “зимовий” час  Стало відомо, як у Польщі набиратимуть добровольців до Українського легіону  Спека до +38, але є нюанс. Синоптики дали прогноз в Україні на 21 липня  Курортний сезон летить шкереберть: росіяни масово скасовують тури до Криму  Трамп звинуватив Байдена у створенні кризи з війною РФ проти України і вкотре пообіцяв її припинити  Як стягуватимуть штрафи ТЦК із чоловіків, які не мають доходів і майна  В Україні похолодає: коли чекати на суттєве зниження температуривсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.07.2024 737

Гороскоп на 21 липня для всіх знаків Зодіаку: день, коли потрібно позбавлятися непотрібних речей

День – і в цьому сенсі він ідеально відповідає вихідному – не сприяє суєті та активній діяльності.

Бажано присвятити його відпочинку, причому, не активному, який ще більше втомить, а пасивному – таке дозвілля дасть можливість розслабитися і відновити сили. Бажано у всьому – від харчування до прояву почуттів – дотримуватися помірності, а матеріальному віддавати перевагу духовному. Можна – і треба – займатися власним будинком: робити прибирання, позбавлятися речей, що несуть негативну енергетику, або тих, якими ніхто давно не користується. Якщо є така можливість, потрібно вирушати у подорож чи хоча виїжджати за місто – на природу. Пише ТСН, Про це повідомляють Контракти.UA.

Овен

Будь-яка справа, за яку ви сьогодні візьметеся, навіть якщо мова йтиме про побутові турботи, вдасться зробити добре і швидко, що дасть вам підстави для задоволення собою, своїми діями та навколишнім світом.

Телець

Не відмовляйтеся від можливості отримати задоволення від мистецтва – найкраще, класичного: якщо у вас немає можливості сходити в музей чи театр, почитайте особливо добре ляже на душу поезія.

Близнюки

Не варто дратуватися з дрібницями: порядку – у вашому розумінні цього слова – у світовому порядку ви все одно не наведете, а ось нерви ще виснажуєте до краю – погодьтеся, це не найкращий спосіб провести вихідний.

Рак

Вільний час, якого сьогодні буде більше ніж будь-якого іншого дня, потрібно використовувати для занять улюбленою справою: удосконалюючись у своєму хобі, ви, цілком можливо, зробите його основною професією.

Лев

Нинішній день необхідно спланувати так, щоб усі важливі – в даному випадку, домашні – справи завершити до обіду, пообідній час необхідно присвятити відпочинку-завтра на вас чекають великі справи.

Діва

День приємних подій в особистому житті: у цей час можливі освідчення в коханні, заручини, пропозиції руки та серця і навіть офіційне оформлення стосунків – обирайте, що вам більше до смаку.

Терези

Як би вас не дратували оточуючі вас люди, не допускайте негативних побажань на їхню адресу навіть подумки – швидше за все, таким чином ви нашкодите не так їм, як собі – бумеранг ще ніхто не скасовував.

Скорпіон

Витратьте частину дня на те, щоб спланувати свої майбутні професійні дії, причому не скромничайте – замахуйтесь на справді грандіозні справи, ресурси на них у вас будуть.

Стрілець

Не дозволяйте малознайомим людям втягнути вас у вирішення їх проблем: ви не зможете відразу розібратися в ситуації, а, значить, ризикуєте опинитися в неприємному становищі, і якого складно буде вибратися.

Козеріг

Вирішення проблеми, над якою ви б'єтеся вже досить довгий час, прийде легко і несподівано – наприклад, під час перегляду серіалу чи читання нового роману: виявиться, що воно набагато простіше, ніж ви думали.

Водолій

Не варто попереживати через некрасивий вчинок людини, яку ви вважали другом – навпаки, треба подякувати долі за те, що він відкрив свою справжню особу зараз, а не пізніше – за більш складних обставин.

Риби

Зірки радять вам приділити якомога більше уваги близькій людині – вона повинна не на словах, а на ділі відчути, наскільки близька і дорога вам, а то останнім часом вона почала в цьому сумніватися.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 21 липня для всіх знаків Зодіаку: день, коли потрібно позбавлятися непотрібних речей 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.07.2024 737
Еще материалы раздела «Суспільство»