<
НОВИНИ ДНЯ: Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  Зеленський назвав єдину перевагу Росії у війні проти України  Новий конфлікт України з європейськими "друзями Путіна": чому Орбан і Фіцо забили на сполох  Команда Трампа готує кампанію проти Камали Харріс, - NYT  Ніжна запіканка з персиками: рецепт смачного сніданку  Успіння Пресвятої Богородиці 2024: коли велике свято і що треба встигнути зробити  Прогноз на новий тиждень. Коли та де чекати "похолодання" в Українівсі новини дня
Політика
Україна
22.07.2024 3313

Зеленський зробив заяву щодо можливих перемовин з Путіним: деталі

За його словами, якщо ми хочемо закінчити війну, то треба говорити з тими, хто у РФ все вирішує.

4cf70e562402e578ca48dd203847f766_22.07.24

Президент України Володимир Зеленський не відкидає можливості особистого спілкування з диктатором Путіним задля припинення війни. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це глава держави заявив під час інтерв’ю ВВС.

“Ми завжди казали - ми бачимо, що на другому саміті миру, якщо буде готовий повністю план і якщо Росія буде готова проговорювати цей план і домовлятись про закінчення війни, згідно статуту ООН, і вирішення всіх тих криз, які вони принесли, то ми будемо готові говорити разом з партнерами з представниками Росії. Чи це буде Путін або не Путін - яка різниця, давайте чесно”, - наголосив Володимир Зеленський.

Він також підкреслив, що якщо ми хочемо закінчити війну, то треба говорити з тими, хто у РФ все вирішує.

“Якщо ми хочемо закінчити війну, і в нас є всі сили для цього, якщо світ буде об'єднаний навколо України - ми будемо говорити з тими, хто в Росії все вирішує”, - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, що Зеленський відповів, чи поступиться територією, аби зберегти життя людей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський зробив заяву щодо можливих перемовин з Путіним: деталі 5.00 5 2
Політика / Україна
22.07.2024 3313
Еще материалы раздела «Україна»